2020-12-15 12:14:47

Naša Kasica Roza osvojila 1. mjesto!

Šestu godinu za redom Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko – križevačke županije dodijelilo je nagrade za kreativni natječaj „Moja županija bez korupcije“. 

Natječaj je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju. Nagrade su, 9. prosinca, povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, u prostorijama Županije mentorima uručili župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine i potpredsjednik Antikorupcijskog vijeća Željko Pintar. Zbog epidemioloških uvjeta učenici nisu mogli prisustvovati dodjeli pa su im nagrade uručene u školi.

Učenici 3. razreda Osnovne škole Koprivnički Ivanec iz Kunovca, Ivan Besten i Igor Bogdan, osvojili su 1. mjesto u kategoriji likovnih radova od 1.- 4.razreda radom Kasica Roza pod vodstvom učiteljice Selme Varović. Učenici su kasicu napravili, obojali i „napunili“ porukama koje nam kazuju da nije novac taj koji nam u životu donosi sreću, već se ona nalazi u svemu oko nas.  

Selma Varović, učiteljica razredne nastave


Osnovna škola Koprivnički Ivanec