2021-03-23 11:51:15

Mladi biolozi ostvarili sjajne rezultate na školskom i županijskom natjecanju iz biologije

Školsko natjecanje iz biologije održano je 10. veljače u našoj školi. Natjecanju je pristupilo troje učenika 7. i 8. razreda, Izidor Čoklica i Magdalena Vrabelj učenici 7. razreda i Jana Salajec učenica 8. razreda. 

Nakon dobivenih konačnih ljestvica održanog školskog natjecanja u kategoriji znanja učenik 7. razreda Izidor Čoklica osvojio je 1. mjesto, a učenica Magdalena Vrabelj 12. mjesto. U istoj kategoriji učenica 8. razreda Jana Salajec osvojila je 7. mjesto. Na županijsku razinu natjecanja bili su pozvani učenik Izidor Čoklica i učenica Jana Salajec.

Ovogodišnje Županijsko natjecanje iz biologije održano je 15. ožujka u našoj Školi. Iako je službeni domaćin bila OŠ Gola, zbog pandemije Covid-19, naši najbolji biolozi svoje su znanje ipak pokazali u matičnoj školi.

Učenik Izidor Čoklica osvojio je izvrsno 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije, a učenica Jana Salajec izvrsno 8. mjesto!

I za Školsko i za Županijsko natjecanje učenike je pripremala učiteljica biologije Marina Salajec.

Čestitke učenicima na postignutom uspjehu!

Vjerujem da će se ljubav i interes prema biologiji nastaviti te da će se i iduće godine okušati na natjecanjima kroz nastavak školovanja sa željom da im biologija bude predmet interesa i u svakodnevnom životu.

Marina Salajec, učiteljica biologije

 


Osnovna škola Koprivnički Ivanec