2021-09-02 15:14:51

OBAVIJEST O POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Stigao nam je još jedan rujan i još jedna nova školska godina.

Nastava počinje 6. rujna 2021. godine prema sljedećem rasporedu:

MŠ KUNOVEC:

  • učenici od 1. do 4. razreda u 7,30 h, nastava prvi dan završava u 9,40 h
  • učenici od 5. do 8. razreda u 13,00 h, nastava prvi dan završava u 15,10 h

 

PŠ KOPRIVNIČKI IVANEC:

  • učenici 1. i 3. razreda u 8,00 h, nastava prvi dan završava u 10,10 h
  • učenici 2. i 4. razreda u 13,00 h, nastava prvi dan završava u 15,10 h

 

Za sve učenike putnike organiziran je prijevoz autobusima. U autobusu svi učenici putnici moraju obavezno nositi masku za lice.

U školu je prvi dan nastave obavezno ponijeti obuću za boravak u školskoj zgradi koja ostaje u školi (najbolje neke tenisice), školsku torbu i pernicu. U školi će učenici dobiti udžbenike financirane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i radne bilježnice te obične bilježnice i likovna mape financirane od strane Općine Koprivnički Ivanec. Hvala im na tome u Vaše ime.

Isto tako, svi učenici moraju nositi masku za lice prilikom dolaska u školu, kretanja po školskim hodnicima, na nastavi u razredima (učenici od 5. do 8. razreda) i prilikom izlaska iz škole te u situacijama u kojima ne ostvaruju fizički razmak od 1,5 m.

Nastavni sat trajat će 40 minuta do nastupa povoljnijih epidemioloških uvjeta, o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.

Općina Koprivnički Ivanec i ove godine financira prehranu svih učenika naše Škole i ona kreće od utorka. Dakle, djeca će svakodnevno dobiti obrok u školi, za ponedjeljak neka nešto za jelo ponesu sa sobom.

HJZZ i MZO izdali su Upute (https://mzo.gov.hr/vijesti/upute-za-sprjecavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-covid-19-vezano-uz-rad-predskolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-skola-u-skolskoj-godini-2021-2022-26-08-2021/4506) i Modele i preporuke (https://mzo.gov.hr/vijesti/modeli-i-preporuke-za-rad-u-uvjetima-povezanima-s-bolesti-covid-19-u-pedagoskoj-skolskoj-godini-2021-2022/4511) u skladu s kojima molimo roditelje da svakodnevno djetetu prije dolaska u školu izmjere tjelesnu temperaturu. Učenici viših razreda mogu samostalno mjeriti temperaturu ako tako dogovore s roditeljima. Dragi roditelji, molimo Vas da pročitate gore spomenute Upute, Modele i preporuke.

Učenici 1. razreda MŠ i PŠ prvi dan dolaze u školu u pratnji jednog ili oba roditelja/skrbnika/udomitelja. Molimo Vas da se prilikom dolaska u školsko dvorište poštuju sve epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi. Doček prvašića bit će vani u školskom dvorištu gdje ćete dobiti upute i obavijesti vezane uz školovanje Vaših mališana nakon čega će djeca u školu ući samostalno s učiteljicom, a vi ćete se kasnije vratiti po njih.

Detalje oko protokola organizacije rada OŠ Koprivnički Ivanec objavit ćemo naknadno na web stranici naše Škole pa vas molimo da ih svakako pročitate.

Svima želim mnogo uspjeha u novoj školskoj godini.

Dragi učenici, radujemo vam se!


Osnovna škola Koprivnički Ivanec