2021-10-08 11:01:07

Upoznavanje s novom školskom knjižnicom i podjela iskaznica novim članovima

U novu školsku godinu 2021./2022. naša škola ušla je sa potpuno novo opremljenom i uređenom školskom knjižnicom. Nakon dugo iščekivanja, škola je konačno dobila jedan mali, ali funkcionalan prostor koji će unaprijediti kvalitetu odgoja i obrazovanja naših učenika.

Tom prigodom, učenici matične škole u Kunovcu zajedno su sa svojim učiteljima posjetili školsku knjižnicu gdje ih je školski knjižničar upoznao sa osnovnim kulturnim, javnim i obrazovnim mogućnostima koje nam nudi naša nova knjižnica. Osim što su konačno sami mogli posuditi lektiru, učenici su listali i čitali časopise i ostale zanimljive knjige koje se tamo nalaze, naučili kako se treba ponašati u knjižnici, a novim članovima, našim dragim učenicima prvih razreda, podijeljene su iskaznice uz pomoć koji će posuđivati i vraćati knjige. 

Učenici područne škole Koprivnički Ivanec za sad još nisu posjetili knjižnicu, ali je zato knjižničar posjetio njih te im uz ugodno druženje opisao novu knjižnicu i način rada, podijelio iskaznice prvom razredu i upoznao učenike  s lektirom koju će čitati kroz mjesec listopad.

 


Osnovna škola Koprivnički Ivanec