2020-02-08 18:33:58

Iz naše kreativno-unikatne radionice

Učenici sedmog razreda, ove školske godine provode razredni projekt Mali poduzetni tragovi, sadržajima kojega uče o projektnom ciklusu, usavršavaju u nadograđuju postojeća znanja iz financijske pismenosti i poduzetničkih vještina. Provedbom aktivnosti uče kako se ostvaruju prihodi, na koji način možemo zaraditi novac te kako novcem racionalno raspolagati. U subotu, 8.2.2020. proveli su aktivnost Iz naše kreativno unikatne radionice koju su realizirali u trgovačkom centru Supernova u Koprivnici.

Učenici su izložili unikatne proizvode (nakit, torbice, lush kugle,…), koje su samo izrađivali tijekom mjesec dana, a izložbom su prikupljali dobrovoljne priloge za sufinanciranje višednevne ekskurzije.

U ovoj aktivnosti podržali su ih  roditelji, učitelji, a pozivu su se odazvali i dužnosnici naše županije, te su pripomogli i naši poslovni suradnici i prijatelji. Unikatne rukotvorine donijele su im određeni profit, a i vjetar u leđa za pripremu i provedbu sljedeće aktivnosti projekta koja je na redu u ožujku.  

                                                                          Renata Glavica, razrednica 7.r.


Osnovna škola Koprivnički Ivanec