preskoči na sadržaj
CRAFT (CReateAFairyTale)

O projektu:

 • eTwinnning projekt CRAFT ili „CReate A FairyTale“ („Osmislimo bajku“) projekt je Osnovne škole Koprivnički Ivanec započet u listopadu 2020. godine, s planiranim završetkom u lipnju tekuće godine. Projekt je usmjeren na usavršavanje vještina čitanja, istraživanja, kreativnog pisanja, stvaranja i prezentiranja... Projektom se u učenicima, ali i široj zajednici, želi potaknuti interes za legende i povijest vlastite države.

Sudionici:

 • Koordinatori projekta su Osnovna škola Koprivnički Ivanec te škola IES Blanca Fernandez Ochoa iz Madrida, Španjolska, a ostali su partneri škole su iz Italije, Turske, Portugala i Hrvatske (Osnovna škola Vladimir Nazor, Ploče). U projektu, uz podršku ravnateljice, sudjeluju učitelji Renata Glavica, Branka Stančin Levanček, Jasmin Kadrić, Selma Varović, Irena Rakuša, Josip Kovačić, Tomislav Novak, pedagoginja Matea Sodar, knjižničar Josip Felindeš te još šesnaestero učenika i učenica naše škole.

Produkti:

 • Radom na projektu nastale su razne audio knjige, Internet slikovnice, igrokazi, stripovi, a finalni produkt bit će tiskana slikovnica na temelju zajednički napisane priče.

Ciljevi projekta:

 • Iz prirode projekta i navedenih aktivnosti proizašli su i ciljevi– promoviranje i usavršavanje vještine čitanja, razmjena ideja između kultura, osiguravanje znanja i alata učenicima za čitanje, slušanje, pripovijedanje i pisanje priča, razvijanje vještine dramatizacije priča, usavršavanje rada na IKT tehnologijama, usavršavanje engleskoga i učenje o različitim kulturama.
  • MPT: osr A 3.1 – učenik razvija sliku o sebi
  • MPT: osr A 3.3 – učenik razvija osobne potencijale
  • MPT: uku A.3.1. - Učenik samostalno traži nove informacije iz različitih izvora
  • MPT: goo C.1.1.- Učenik sudjeluje u zajedničkom radu u razredu.

 

                                                                                                                                                                           Jasmin Kadrić, uč.eng.

TražilicaKalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


ŠKOLSKA KUHINJA

Dokumenti škole

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
preskoči na navigaciju